Contact opnemen

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Royal Care Groep

Sparrenheuvel 10
3708 JE Zeist
Telefoon: 035 – 533 45 85
Fax: 035 – 531 16 53
info@royalcare.nl

Als zorgvrager

Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en toegankelijke, betrouwbare ondersteuning. In het intakegesprek worden uw zorgbehoeften geïnventariseerd en onze dienstverlening optimaal op uw wensen en behoeften afgestemd. U krijgt een vaste medewerker van Royal Care toegewezen, die uw situatie kent en uw zorg coördineert. Aarzel niet te bellen 035 – 533 45 85.

Bent u klant van Royal Care en heeft u een vraag aan de klantenraad of interesse om zitting te nemen in de klantenraad? Dan kunt u uw vraag of interesse kenbaar maken op klantenraad@royalcare.nl.

Als zorgverlener

Wanneer u als zorgverlener meer informatie wenst te ontvangen of een afspraak wilt maken, kunt u contact opnemen via: 035 – 533 45 85. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook. Wanneer u het formulier op deze pagina invult en verzendt, proberen wij u zo snel mogelijk te beantwoorden.

Als mantelzorger

U kunt als mantelzorger contact met ons opnemen tijdens het telefonisch spreekuur op dinsdag- en donderdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur. Daarnaast organiseren wij op dinsdag- en donderdagmiddag een inloopmoment van 13.00 tot 14.30 uur. Geeft u de voorkeur aan digitaal contact? Ook dat is geen probleem. U kunt uw vraag mailen naar mantelzorg@royalcare.nl en wij staan u zo spoedig mogelijk te woord.