Governance Royal Care

Hier kunt u het jaarverslag van Royal Care inzien.
Hier kunt u de statuten van Royal Care inzien.
Hier kunt u het reglement met de RvC inzien.

Analyse palliatieve zorg 2020

In dit rapport kunt u lezen hoe de nabestaande van cliënten de palliatieve zorg van Royal Care de afgelopen twee jaar hebben ervaren. Wij kunnen u met een gerust hart vertellen dat de tevredenheid onder de respondenten over onze palliatieve zorg hoog is. De zorg aan de cliënt wordt beoordeeld met een gemiddelde van een 9. Daarnaast geeft een ruime meerderheid aan Royal Care in de omgeving aan te bevelen.

De gehele rapportage kunt u hier lezen.

De zorg verandert

Nederland verandert en de zorg verandert mee. Welke veranderingen voor u van toepassing zijn, kunt u nalezen op www.zorgwijzer.nl. Op deze website leest u welke veranderingen in de zorg er jaarlijks zijn.

Analyse palliatieve zorg 2013

Over 2013 heeft Royal Care een rapportage gemaakt over de tevredenheid van de geleverde zorg bij de terminale 24-uurszorg. Royal Care ervaart een hoge mate van betrokkenheid van haar klanten vanwege de grote respons van het klanttevredenheidsformulier ‘Afsluiting Zorg’. De analyse kunt u hier lezen.

Neem contact met ons op

Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en toegankelijke, betrouwbare ondersteuning. In het intakegesprek worden uw zorgbehoeften geïnventariseerd en onze dienstverlening optimaal op uw wensen en behoeften afgestemd. U krijgt een vaste medewerker van Royal Care toegewezen, die uw situatie kent en uw zorg coördineert. Aarzel niet te bellen, wij staan u graag te woord: 035 – 533 45 85.