Home > Palliatieve thuiszorg >

paliatieve-zorg-amsterdam

Wat is palliatieve thuiszorg?

Palliatieve thuiszorg is bedoeld voor mensen, die in de laatste fase van hun leven, behoefte hebben aan -meer dan alleen- professionele zorg. Volgens Royal Care is het doel van deze zorg dan ook om zo lang mogelijk geheel naar eigen wens en behoefte te leven.

Palliatieve thuiszorg van Royal Care; verlichtend en verzachtend

Wij bieden palliatieve thuiszorgzorg altijd vanuit een benadering gericht op de kwaliteit van het leven. En vanuit de overtuiging dat we alleen die zorg verlenen, zoals we die zelf zouden willen ontvangen. Zo staan we dicht bij onze dienst en blijven we in contact met zowel de mensen die we verzorgen als hun naasten. Onze zorg is gericht op het voorkomen en verlichten van lijden. Dit doen wij o.a. door middel van vroegtijdige signalering en zorgvuldige beoordeling, behandeling van pijn en andere problemen van lichamelijke, psychosociale en spirituele aard.

Hoe wij te werk gaan

Het zorgpakket wordt samengesteld aan de hand van uw gezondheidssituatie en levensopvatting. Wij zorgen ervoor dat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen, ondanks dat u permanente verzorging nodig heeft. Samen kijken wij naar uw zorgwensen.

Neem contact op met één van onze zorgspecialisten om te kijken wat wij voor u kunnen doen.

Overleg met ziekenhuis en huisarts

Royal Care stelt prioriteit aan een veilige zorgsituatie en medicatiegebruik. Daarom onderhouden wij nauwkeurig contact met uw huisarts, specialist en apotheek. Lees hieronder het protocol waar wij bij zijn aangesloten.

Zorg zoals wij dat zouden willen

Wat houdt dat in?

Ook voor de palliatieve thuiszorg die Royal Care aanbiedt geldt ons motto dat we zorg bieden zoals we die zelf zouden willen ontvangen. Doordat we dit als leidraad zien in ons aanbod kunt u rekenen op deskundigheid en kwaliteit, gecombineerd met oprechte en persoonlijke aandacht. Altijd.

Wij bieden ook

extramurals-zorg

Wijkverpleging

Dit is een verzamelnaam voor zorg die buiten het ziekenhuis of de zorginstelling valt. Ook Royal Care biedt deze vorm van zorg. Ons doel is om zelfstandig wonende ouderen zodanig zorg te bieden dat verhuizing kan worden uitgesteld of worden voorkomen.

overbruggingszorg

Overbruggings
thuiszorg

Heeft u voorkeur voor een zorginstelling, maar staat u op een wachtlijst? Royal Care levert tijdelijke zorg op elk gewenst moment. Tevens zorgen wij ervoor dat, tijdens deze ‘overbruggingsperiode’, er nauw contact bestaat met uw contactpersoon bij de zorginstelling.

particuliere-zorg

Particuliere
thuiszorg

Particuliere zorg houdt in dat u bepaalt welke zorg u nodig heeft en wenst te ontvangen. Er is niemand die over uw schouder meekijkt. Dit betekent tevens dat u vrij bent in het kiezen van de zorgaanbieder.

Neem contact met ons op

Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en toegankelijke, betrouwbare ondersteuning. In het intakegesprek worden uw zorgbehoeften geïnventariseerd en onze dienstverlening optimaal op uw wensen en behoeften afgestemd. U krijgt een vaste medewerker van Royal Care toegewezen, die uw situatie kent en uw zorg coördineert. Aarzel niet te bellen, wij staan u graag te woord: 035 – 533 45 85.