Home > overbruggingsthuiszorg >

overbruggings-zorg

Wat is overbruggingsthuiszorg?

Heeft u voorkeur voor een zorginstelling, maar staat u op een wachtlijst? Royal Care levert tijdelijke zorg op elk gewenst moment. Tevens zorgen wij ervoor dat er nauw contact bestaat met uw contactpersoon bij de zorginstelling.

Overbruggingsthuiszorg van Royal Care

Overbruggingsthuiszorg is vaak op korte termijn nodig. Door contact op te nemen met onze zorgprofessionals kunt u vandaag nog een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn er voor u. Altijd.

Zo werkt het

Het zorgpakket wordt samengesteld aan de hand van uw gezondheidssituatie en levensopvatting. Wij zorgen ervoor dat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen, ondanks dat u permanente verzorging nodig heeft. Samen kijken wij naar uw zorgwensen.

Neem contact op met één van onze zorgspecialisten om te kijken wat wij voor u kunnen doen.

Zorg zoals wij dat zouden willen

Wat houdt dat in?

Ook voor de Overbruggingsthuiszorg die Royal Care aanbiedt geldt ons motto dat we zorg bieden zoals we die zelf zouden willen ontvangen. Doordat we dit als leidraad zien in ons aanbod kunt u rekenen op deskundigheid en kwaliteit, gecombineerd met oprechte en persoonlijke aandacht. Altijd.

Wij bieden ook

extramurals-zorg

Wijkverpleging

Dit is een verzamelnaam voor zorg die buiten het ziekenhuis of de zorginstelling valt. Ook Royal Care biedt deze vorm van zorg. Ons doel is om zelfstandig wonende ouderen zodanig zorg te bieden dat verhuizing kan worden uitgesteld of worden voorkomen.

paliatieve-zorg

Palliatieve
thuiszorg

Palliatieve zorg is bedoeld voor mensen, die in de laatste fase van hun leven, behoefte hebben aan -meer dan alleen- professionele zorg. Volgens Royal Care is het doel van deze vorm van zorg dan ook om zo lang mogelijk geheel naar eigen wens en behoefte te leven.

particuliere-zorg

Particuliere
thuiszorg

Particuliere zorg houdt in dat u bepaalt welke zorg u nodig heeft en wenst te ontvangen. Er is niemand die over uw schouder meekijkt. Dit betekent tevens dat u vrij bent in het kiezen van de zorgaanbieder.

Neem contact met ons op

Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en toegankelijke, betrouwbare ondersteuning. In het intakegesprek worden uw zorgbehoeften geïnventariseerd en onze dienstverlening optimaal op uw wensen en behoeften afgestemd. U krijgt een vaste medewerker van Royal Care toegewezen, die uw situatie kent en uw zorg coördineert. Aarzel niet te bellen, wij staan u graag te woord: 035 – 533 45 85.