Home > 24-uurs zorg >

paliatieve-zorg-amsterdam

Wat is 24-uurs zorg?

  • U heeft dag en nacht professionele zorg nodig
  • U bent niet afhankelijk van familie of vrienden
  • U kunt uw dagelijkse activiteiten zelf inplannen, zoals: boodschappen doen, een frisse neus halen of een koffie in de stad drinken.

24-uurs zorg van Royal Care; de ideale oplossing

Bent u niet meer in staat om voor uzelf te zorgen, maar wilt u graag thuis blijven wonen? Of bent u op zoek naar zorg voor uw naasten, die de voorkeur geven aan thuiszorg? Dan is de 24-uurs zorg van Royal Care de ideale oplossing.

Hoe wij te werk gaan

Onze 24-uurs verlenen wij, indien gewenst, in de vertrouwde omgeving van de cliënt. Een klein team, bestaande uit ervaren zorgprofessionals, biedt toegewijde zorg met persoonlijke begeleiding en aandacht. Het team wordt samengesteld op basis van het zorgpakket. U hoeft zich geen zorgen te maken over het gebruik van ruimtes en andere faciliteiten in de woning. Daar worden duidelijke afspraken over gemaakt.

Overleg met ziekenhuis en huisarts

Royal Care stelt prioriteit aan een veilige zorgsituatie en medicatiegebruik. Daarom onderhouden wij nauwkeurig contact met uw huisarts, specialist en apotheek. Lees hieronder het protocol waar wij bij zijn aangesloten.

Zorg zoals wij dat zouden willen

Wat houdt dat in?

Ook voor de 24-uurs zorg die Royal Care aanbiedt geldt ons motto dat we zorg bieden zoals we die zelf zouden willen ontvangen. Doordat we dit als leidraad zien in ons aanbod kunt u rekenen op deskundigheid en kwaliteit, gecombineerd met oprechte en persoonlijke aandacht. Altijd.

Wij bieden ook

extramurals-zorg

Wijkverpleging

Dit is een verzamelnaam voor zorg die buiten het ziekenhuis of de zorginstelling valt. Ook Royal Care biedt deze vorm van zorg. Ons doel is om zelfstandig wonende ouderen zodanig zorg te bieden dat verhuizing kan worden uitgesteld of worden voorkomen.

overbruggingszorg

Overbruggings
thuiszorg

Heeft u voorkeur voor een zorginstelling, maar staat u op een wachtlijst? Royal Care levert tijdelijke zorg op elk gewenst moment. Tevens zorgen wij ervoor dat, tijdens deze ‘overbruggingsperiode’, er nauw contact bestaat met uw contactpersoon bij de zorginstelling.

particuliere-zorg

Particuliere
thuiszorg

Particuliere zorg houdt in dat u bepaalt welke zorg u nodig heeft en wenst te ontvangen. Er is niemand die over uw schouder meekijkt. Dit betekent tevens dat u vrij bent in het kiezen van de zorgaanbieder.

Neem contact met ons op

Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en toegankelijke, betrouwbare ondersteuning. In het intakegesprek worden uw zorgbehoeften geïnventariseerd en onze dienstverlening optimaal op uw wensen en behoeften afgestemd. U krijgt een vaste medewerker van Royal Care toegewezen, die uw situatie kent en uw zorg coördineert. Aarzel niet te bellen, wij staan u graag te woord: 035 – 533 45 85.